Despre / About

Lăcuste în Eter este un experiment început în urmă cu 5 ani, când un grup de tineri arhitecţi parte din ei traineri la edukube, un centru de training pentru uneltele digitale folosite în artă şi arhitectură, şi-a propus să exemplifice potenţialul arhitecturi parametrice şi a metodelor de fabricaţie digitală de a renima spaţii semi abandonate. Astfel am început sa organizam o serii de workshopuri compuse din şedinţe intensive de training şi experienţă practică de la printări 3d la construirea de instalaţii.

Numele atelierului este compus din denumirea programului folosit – Grasshopper, adică lăcustă şi un derivat de la locaţia primului workshop, curtea cafenelei Aethernativ, cunoscut şi sub prescurtarea de Aether, edukube la acea vreme avea sediul în aceaşi curte.

Workshopul oferă un mediu organic de training, cu o combinaţie de cursanţi şi traineri genertoare de idei foarte volatile și inflamabile, cafeaua organică, fair trade comercializată la Aethernativ vine cu un miros aromatic specific, caracteristici identice cu definiţia eterului.

lacuste in eter 4 ani

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s