Lacuste 4.2

În perioada 30 Iulie – 2 August, timp de 4 zile ne ocupăm de conceptul şi strategii de determinare a formei si structurii pentru marcarea intrării în Hala Teba de pe Splaiul Mureșului din Arad, care în prezent funcționează temporar ca un spațiu experimental de artă in Arad.

Workshopul se împarte pe 2 zile de training intensiv cu o curriculă ce acoperă Rhino 5, Grasshopper şi Kangaroo, cu alte cuvinte modelare 3d, design parametric sau procedural şi simulare de fizică în determinarea volumetriilor. Zilele de training sunt urmate de 2 zile în care ne propunem generarea de volumetrii care au la bază cod și algoritmi, machetare cu fabricație digitală (taiere laser/print 3d/plot cut)
Pentru a participa la workshop, trimite un e-mail la adresa contact.citizenit@gmail.com în care să menționezi ce experienţă ai în lucrul cu software-uri de modelare & randare (în special Rhino și Grasshopper). Nivelul de pregătire al participanților nu este un criteriu de selecție, însă ne va ajuta să configurăm mai bine programul workshop-ului. Data limită de înscriere: 28 iulie
afis-01
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s